pHformula Resurfacing

SKIN RESURFACINGBEHANDLINGAR – GER DIG NY FRÄSCH HY!

Första salongsserien, som på ett innovativt sätt har kombinerat kosmetiska och medicinska vårdbehandlingar. pHformula erbjuder en ny generations kontrollerad hudpeeling kallad ”SKIN RESURFACING” som ger överlägsna föredelar gentemot hittills förekommande peelingmetoder där bara ytan peelas med höga syrakoncentrat.

Vid en konsultationsbehandling gör vi en omfattande hudanalys där vi tillsammans fastställer problemområden och önskemål om resultat. pHformula är en vårdserie vars AHA-syrekombinationer sparkar igång hudens egna funktioner, så att DEN BÖRJAR REPARERA SIG SJÄLV – INIFRÅN!

Behandlingarna, som sker i olika steg 1, 2 och mesoterapi (med nålrulle), rekommenderas som kur på 4 – 6 behandlingar med ca 14 dagars intervall. Du kan med fördel behandla din hud som vanligt hemma och även sminka dig som vanligt. Finns även hemmaprodukter som stöd för ett förbättrat resultat.

VITAC, AGE, ACNE, MELA eller C.R behandlingar? Vad passar dig bäst? Ta kontakt för att få veta mera vad just din hud kunde behöva!

Vid en konsultationsbehandling gör vi en omfattande hudanalys där vi fastställer problemområden och önskemål. Därifrån rekommenderar hudterapeuten behandlingsupplägg samt produktråd. Vi börjar alltid med ett känslighetstest. Nedan nämns de olika behandlingarna. Tryck på plusset för mera info och pris.

 

S.P. Complex Känslighetstest
En konsultationsbehandling och en första förberedande behandling med analys av huden och dess problemområden, samt ett känslighetstest av huden. Ett individuellt behandlingsprogram tas fram.

Pris 20 €

V.I.T.A.C. Energiboost med C-vitamin
Perfekt behandling för extra energi och lyster
Passar även perfekt som förberedande konsultationsbehandling innan kur.

Pris utan mask 55 €

A.G.E. För åldrad hud

Rekommenderas till dig med mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.

Skin Resurfacing 1 (lätt)
Pris utan mask 65 €
Pris med mask 85 €

Skin Resurfacing 2 (starkare)
Pris utan mask 75 €
Pris med mask 95 €

M.E.L.A - För hyperpigmenterad hud

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud.

Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.

Skin Resurfacing 1 (lätt)
Pris utan mask 75 €
Pris med mask 95 €

Skin Resurfacing 2 (starkare)
Pris utan mask 85 €
Pris med mask 105 €

A.C.N.E - För problemhud/acne

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur.Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.

Skin Resurfacing 1 (lätt)
Pris utan mask 50 €
Pris med mask 70 €

Skin Resurfacing 2 (starkare)
Pris utan mask 60 €
Pris med mask 80 €

C.R - För rosacea och/eller sensitiviserad hud
Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad.

Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.

I C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov.

Pris utan mask 45 €
Pris med mask 65 €

Hals och Decolleté

Pris med mask 95 €

M.E.S.O. Skin Resurfacing (med nålrulle)

Pris ansikte 100 €
Pris ansikte och hals 140 €
Rullen är personlig, pris 70€

365 Ansiktsbehandling

Pris 95 € (innehåller peeling, massage och mask)